Danes na jedilniku

Jedilnik, Ponedeljek 08.03.2021

 
 
  Vstop v restavracijo je dovoljen: pri blagajni naročite hrano, mi jo hitro spakiramo in vi jo odnesete s seboj. 

Vso hrano (juho, glavno jed, solato in sladico) ter pijačo vam zapakiramo v take-away posode (še raje vidimo, da prinesete s seboj svojo lastno posodo in vrečko, da bomo bolj ekološki).

 

Prosimo, da upoštevate priporočila NIJZ (razkuževanje rok, RAZDALJA med čakanjem na oddajo naročila in prevzemom hrane, nošenje zaščitne maske) ter naprošamo za veliko mero potrpežljivosti :) 

 

  DNEVNA PONUDBA:
 
.... zdaj pa že prvi REGRAT Z DEKANOV :) 
 
- goveja juha
- brokoli juha
- pašta- fižol s šinkom ali pol klobase ... tudi veganska
- piščančja boranja s stročjim fižolom s polento 
- makaronovo meso
- rižota z lignji 
- KMEČKA POJEDINA s kislim zeljem, ajdovimi žganci, pečenico ali krvavico 
- piščančji zrezek v gobovi omaki (šampinjoni) 
- ljubljanski zrezek s šunko in sirom (puranje meso) 
- ocvrte perutničke ... po predhodnem naročilu 
- prekajen šink s hrenom s krompirjevo solato 
- pečena svinjska rebra
- dunajski zrezek ... piščančji... svinjski...telečji
- hrenovka na žaru ... mesarstvo Blatnik  
- ocvrti sir
- mladi beli sir na žaru s kmetije Radež
- ocvrte  bučke, malancani ali šampinjoni s tatarsko omako

- regrat s krompirjem, jajcem in lahko tudi z ocvirki 

   
  
- testenine (peresniki) ... po bolonjsko,s tuno,tartufata, z dimljenim lososom ali pesto
- solatni krožniki .... s piščancem, s sirom na žaru,s tuno ali z dimljenim lososom

- malinova pita
- KREMŠNITE .... mmmmm 
- domač štrudelj ... jabolka ali jabolka z višnjo 
- baklava s pistacijo 
- palačinka z domačo marmelado ali orehi