Danes na jedilniku

Jedilnik, Ponedeljek 23.11.2020

Vstop v restavracijo je dovoljen: pri blagajni naročite hrano, mi jo hitro spakiramo in vi jo odnesete s seboj. 
Vso hrano (juho, glavno jed, solato in sladico) ter pijačo vam zapakiramo v take-away posode (še raje vidimo, da prinesete s seboj svojo lastno posodo in vrečko, da bomo bolj ekološki).
 
Prosimo, da upoštevate priporočila NIJZ (razkuževanje rok, RAZDALJA med čakanjem na oddajo naročila in prevzemom hrane, nošenje zaščitne maske) ter naprošamo za veliko mero potrpežljivosti :) 
 
Skupaj bomo zmogli, hvala za zaupanje :) 
 
DNEVNI JEDILNIK:
  • kokošja juha
  • fižolova juha
  • bograč z govedino
  • testenine - svedri z bolonjsko omako/ s tuno ali dimljenim lososom
  • piščančjia boranja s stročjim fižolom
  • segedin golaž s pire krompirjem
  • goveji zrezek v gorčični omaki
  • LJUBLJANSKI ZREZEK s šunko in sirom
  • pečena svinjska rebra
  • ocvrte perutničke .... po predhodnem naročilu, se pečejo 15 minut !!!!!
  • piščančji ali svinjski dunajski zrezek....
  • piščančji zrezek na žaru ... lahko tudi s smetanco
  • ocvrti sir 
  • mladi beli sir na žaru na posteljici od radiču
  • ocvrti šampinjoni
  • ocvrte bučke 
  • solatni krožniki: TUNA/PEČEN PIŠČANEC/DIMLJEN LOSOS/MLADI SIR NA ŽARU. Solatni krožnik je sestavljen iz zelene solate, zelja, radiča, koruze, fižola, rdeče redkvice in sezama. 
  • Testenine: z dimljenim lososom/s tuno/z bolonjsko omako 

Domače sladice:  baklava s pistacijo in orehi , malinova pita

priloge: pražen krompir, riž, prosena kaša, pomfri, pečena zelenjava na žaru