Martinsek-logo
o-nas

O nas

Dobrodošli ljubitelji pristnih okusov!

Ste utrujeni od restavracij, kjer vam postrežejo "čudežne vrečke" z umetnimi dodatki? Mi tudi! Zato smo ustvarili svojo oazo okusov, kjer se osredotočamo izključno na lokalne in domače sestavine.

Naša restavracija je majhna, vendar polna srca in okusov!

Naša ekipa ni številčna, je pa složna in ima za sabo že ogromno skupnih kilometrov. Naša največja radost je, ko gostje odhajajo s polnimi želodčki. Pri nas boste našli jedi, ki jih pripravljamo z ljubeznijo in skrbjo ter se trudimo uporabljati le sestavine, ki jih najdemo v naši bližini.

Sledimo sezoni in okusu, ne pa hitrim in cenejšim opcijam trenutnega trga.

Pri nas ne boste našli umetnih barvil, konzervansov ali skrivnih sestavin. Namesto tega vam ponujamo okuse, ki so pristni, sveži in domači. Naše jedi so kot objem od babice, vendar s sodobno noto.

Smeh je del naše kuhinje! 

V naši restavraciji se radi zabavamo, zato ne pričakujte resnih obrazov. Radi se pošalimo in svoje jedi postrežemo s prijaznostjo in nasmehom. Tu niste samo gostje, ste del naše družine.

Zdaj, ko veste, kaj nas dela posebne, vas vabimo, da nas obiščete in se prepričate sami. Pri nas je vsak grižljaj popotnica na okusno in zabavno kulinarično avanturo!

Pet friendly - smo ljubljenčkom prijazna restavracija!


Vabljeni! 

  


Foto galerije: @vorancvogel